Lokaal betrokken

Voor een sterk ondernemersklimaat werken we nauw samen met Purmerendse bedrijven en instellingen.

Lokaal betrokken

SVP is een Purmerends bedrijf met zijn wortels in Purmerend en omgeving. Wij zijn van en voor alle Purmerenders. Het onderdeel zijn van de lokale samenleving en het op verschillende manieren bijdragen daaraan is onderdeel van onze bedrijfsvoering. Zo werken we nauw samen met Purmerendse bedrijven en instellingen, zijn we werkgever en opleider en dragen we met onze kennis en kunde bij wat we kunnen. Ook onze sociale verplichtingen nemen we hoog op. Tenslotte willen we ook bijdragen aan typisch Purmerendse activiteiten en evenementen en laagdrempelig zicht- en bereikbaar zijn voor onze klanten en medebewoners. 

Koper voor fietsen
Leerlingen van basisschool Kuna Mondo in de Weidevenne in Purmerend hebben vandaag acht fietsen gekregen van SVP. Personeel van SVP zamelde hiervoor afgedankt koper in om met de opbrengst de fietsen aan te kunnen schaffen. Het koper is te vinden in afgedankte afleversets en warmtemeters. In hun vrije tijd sloopte een groep medewerkers die apparaten en werd het materiaal verkocht aan De Graaf Afvalbeheer. Vanwege het goede doel verhoogde deze de prijs van dit oude materiaal.
Frank Kleine, Rob Hoogestijn en David Scholten van SVP hebben vanochtend de fietsen overgedragen aan de school. Op het Kuna Mondo zitten kinderen die uit alle delen van de wereld komen en vaak erg veel hebben meegemaakt. Ze leren daar in één jaar tijd Nederlands spreken, schrijven en lezen.
Deze school begint in januari 2020 met het project ‘Verkeer’. Met de fietsen van SVP kunnen ze nu ook leren fietsen. De school was daarom ontzettend blij met deze waardevolle bijdrage van SVP.

 

Voedselbank

18-12-2020

Ook dit jaar heeft SVP het koper –uit oude afleversets en warmtemeters– gehaald en van de opbrengst 125 boodschappenbonnen (à €25,-) gekocht. Deze bonnen hebben we net aan de voedselbank van Purmerend geschonken.

Opfleuren

02-10-2020

Bewoners omgeving Brikhof in Purmerend hebben het initiatief genomen om een regelstation van de stadsverwarming op te fleuren met een beschildering. Het resultaat is prachtig!